Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 12 uur geldig!

Een veld krokussen

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 269 488

Gerard de Zwaan over Een veld krokussen

Deze foto met krokussen heb ik gemaakt op landgoed Staverden in Gelderland. Op de Gelderse landgoed Staverden staan een paar velden met krokussen waar van deze een van is maar ook losse plukken met krokussen. Wat je net niet op de foto kunt zien is de Staverdensebeek(Hierdensebeek) op de achtergrond. Deze paarse en witte krokussen staan gemengd in de zandgrond van de Veluwe.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een veld krokussen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een veld krokussen van Gerard de Zwaan

Koop dit digital art werk Een veld krokussen van Gerard de Zwaan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 269 488

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.