Een zadel in het land

Een zadel in het land van René Kempes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Een zadel in het land van René Kempes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 389581
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!

Omschrijving

Op de grens met Oppeland in Noorwegen ligt een ruig landschap. Infrarood fotografie versterkt het dynamische aspect van de omgeving.

Over René Kempes

René Kempes profielfotoMijn fascinatie voor fotografie begon al op de middelbare school. Het verwonderde mij dat je wel kon vastleggen wat je had gezien of had meegemaakt maar dat het een stuk lastiger is de gevoelswaarde in het beeld mee te geven.
Ik gaf mijn studie wis en natuurkunde op en na een periode van freelance werk besloot ik begin tachtiger jaren mij te vestigen in Amsterdam als fotograaf.

Professionele fotografie is een wisselwerking met zeer diverse opdrachtgevers. Niet alleen maken wat zij nodig hebben maar ook meedenken en het project ontwikkelen. De styling van bedrijfsfotografie is vaak heel doelgericht. Dus ook het creëren van sfeer of impact hoort bij deze functionaliteit. Ook zonder digitale techniek is het goed mogelijk sterke beelden te genereren. Zwart/wit, Infra-rood, optische lenstechnieken!

Een paar jaar geleden heb ik kwalificaties behaald in architectuur en illustratieve fotografie. De beelden werden o.a. in Engeland geëxposeerd. In deze categorieën heb ik werk kunnen leveren t.b.v. binnenhuisarchitectuur. Foto bedoeld als decoratie in hotels, instellingen, restaurants , enz.

René Kempes

Alle werken