Eenigenburg I

van jan van de ven

- Werkcode: 293 869

jan van de ven over Eenigenburg I

Een uitzicht op het gehucht Eenigenburg aan de Westfriese Omringdijk. Gefotografeerd vanuit een laag standpunt en omkaderd door de poten en de buik van een grazende koe. In de achtergrond het dorpje met het karakteristieke houten kerkje.
Eenigenburg I vind je in de categorieën Boerderijdieren, Eenigenburg, Fotografie, Friesland, Gras, Koeien, Landschappen, Noord-Holland, Perspectief, Weiland, Westfriese Dijk, Westfriese Omringdijk en © jan van de ven | beeldenstormer.nl.
jan van de ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

ooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken van jan van de ven


Waarom je kiest voor Eenigenburg I als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eenigenburg I van jan van de ven

Koop de foto Eenigenburg I van jan van de ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 869
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden