Eenzame Boom op de Posbank

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 305 541

Martijn van der Nat over Eenzame Boom op de Posbank

Onlangs voor het eerst naar de Posbank geweest. Na jaren bovenaan mijn lijstje te hebben geprijkt, gepland en bekeken is het er eindelijk van gekomen.
Deze eenzame boom stond tijdens zonsopkomst prachtig op een heuvelrug te prijken. Helaas geen mistige ochtend, maar het strijklicht over de glooiende paarse heide maakte heel erg veel goed!
Heb veel beelden van deze boom maar deze stak er met kop en schouders bovenuit.
Eenzame Boom op de Posbank vind je in de categorieën Bossen, Eenzaamheid, Fotografie, Gecentreerd, Heide, Heuvelland, Nationaal Park Veluwezoom, Nederland, Paars, Posbank, Rheden (plaats) en Zonsopkomst.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Eenzame Boom op de Posbank als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eenzame Boom op de Posbank van Martijn van der Nat

Koop de foto Eenzame Boom op de Posbank van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 541
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden