Eenzame berghut

van Jeroen Kleiberg

- Werkcode: 337901

Jeroen Kleiberg over Eenzame berghut

Woest berglandschap van de Kaukasus met een eenzame berghut en een gele voorgrond van gras. De hoge bergen zijn bedekt met sneeuw en gletsjers.

De Kaukasus is een hooggebergte in Eurazië tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee in het gelijknamige gebied. De Kaukasus wordt door sommigen in zijn geheel gerekend tot Azië en door anderen gezien als de grens tussen het uiterste zuidoosten van Europa en het westen van Azië.
Eenzame berghut vind je in de categorieën Bergen, Berghut, Fotografie, Georgië, Gletsjers, Hut (woning), Kaukasus (gebergte), Kaukasus (gebied), Landschappen, Oesjba en Svanetië.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Eenzame berghut op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eenzame berghut van Jeroen Kleiberg

Koop de foto Eenzame berghut van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.