Eilean Donan Castle

Eilean Donan Castle van Martin van der Kruijk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Eilean Donan Castle

van Martin van der Kruijk

Eilean Donan Castle van Martin van der Kruijk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705173

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 80 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Eén van de beroemdste kastelen in Schotland in typisch Schotse weersomstandigheden.

Dit werk wordt aangeboden door Martin van der Kruijk

Martin van der Kruijk profielfotoIk ben hobby fotograaf en richt me vooral op het (wild)leven in natuur en op landschappen.

Ik fotografeerde, zoals de meeste mensen, tijdens de vakanties en zo af en toe eens onderweg of tijdens bijzondere omstandigheden zoals de herfst en na sneeuw. Tijdens mijn vakanties in Schotland, Engeland en Wales kreeg ik steeds meer interesse voor de vogels en het wildleven.

Ik kreeg de smaak echt te pakken na een workshop bij natuurfotograaf Steven Ruiter en Laurie Campbell (National Geographic) en kocht wat betere apparatuur.

Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Soms moet je echter uren zittend en/of liggend, onder een camouflagenet of in een schuilhut geduld hebben om je doel, die ene speciale foto, te bereiken.

Fotografie is een belangrijke en vooral leuke hobby die veel tijd kost. Ik leer nog iedere dag van feedback, van professionals en van vrienden die de moeite nemen om me iets bij te brengen. Vooral op het gebied van macro fotografie en fotobewerking heb ik nog veel te leren.
Mijn foto?s zijn meestal zo puur mogelijk. Wat je ziet op de foto is zoals ik het door de camera gezien heb!

Alle werken