Eland

van Mariella van de Beek

- Werkcode: 192 994

Mariella van de Beek over Eland

Een konijn knuffelt een eland in het bos in de winter. Een lieve, dromerige afbeelding voor in een babykamer of kinderkamer.
Eland vind je in de categorieën Baby, Babykamer, Bossen, Eland, Illustraties, Kinderkamer, Knaagdieren, Knuffelen, Konijn, Sneeuw, Tekeningen, Vriendschap, Warmte, Winter, Woonstijl Romantisch en dromerig.
Mariella van de Beek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mariella van de Beek

Mariëlla woont in haar dromen in een Portugees kasteel met een eigen zwembad, een afwasmachine en een Arubaanse huisgeest die luistert naar de naam Wokkie. In haar koninkrijk heeft niemand ooit koude voeten en zijn rekenen en plakkende douchegordijnen verboden. Men kan onder water ademen, terugreizen in de tijd en altijd met koala's knuffelen.In de kasteelvijver zwemmen alle zwanen op de kop en er zijn onbeperkte voorraden chocola, pompoentaart en sushi.In dit koninkrijk geven scholen alleen les in geluk en boeken zijn voor iedereen gratis.In een parallel universum woont zij samen met een humeurige kat en haar geliefde prettig gestoorde vriend meneer R. in een oud boerderijtje in Lent en illustreert al meer dan 15 jaar kinderboeken.

Alle werken van Mariella van de Beek


Waarom je kiest voor Eland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eland van Mariella van de Beek

Koop de illustratie Eland van Mariella van de Beek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192 994
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden