Eland

van Mariella van de Beek

- Werkcode: 192994

Mariella van de Beek over Eland

Een konijn knuffelt een eland in het bos in de winter. Een lieve, dromerige afbeelding voor in een babykamer of kinderkamer.
Eland vind je in de categorieën Baby, Babykamer, Bossen, Eland, Illustraties, Kinderkamer, Knaagdieren, Knuffelen, Lief, Sneeuw, Tekeningen, Vriendschap, Warmte, Winter en dromerig.
Mariella van de Beek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mariella van de Beek

Mariëlla woont in haar dromen in een Portugees kasteel met een eigen zwembad, een afwasmachine en een Arubaanse huisgeest die luistert naar de naam Wokkie. In haar koninkrijk heeft niemand ooit koude voeten en zijn rekenen en plakkende douchegordijnen verboden. Men kan onder water ademen, terugreizen in de tijd en altijd met koala's knuffelen.In de kasteelvijver zwemmen alle zwanen op de kop en er zijn onbeperkte voorraden chocola, pompoentaart en sushi.In dit koninkrijk geven scholen alleen les in geluk en boeken zijn voor iedereen gratis.In een parallel universum woont zij samen met een humeurige kat en haar geliefde prettig gestoorde vriend meneer R. in een oud boerderijtje in Lent en illustreert al meer dan 15 jaar kinderboeken.

Alle werken van Mariella van de Beek


Waarom je kiest voor Eland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eland van Mariella van de Beek

Koop de illustratie Eland van Mariella van de Beek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192994
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.