Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 495 877

Evert Jan Luchies over Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn

Electrische Trabant van Trabiworld .com rijdt door de Friedrichstrasse bij Checkpoint Charlie in het centrum van Berlijn. Achter deze Trabant rijden twee andere Trabants op benzine. Aan de overzijde van de straat staan drie taxi's geparkeerd met de kenmerkende beige kleur. Deze foto is gemaakt in de zomer van 2019
Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn vind je in de categorieën Auto's, Berlijn, Checkpoint Charlie, Duitsland, Fotografie, Grens, Steden, Straatfotografie, Taxi (vervoer), Toerisme, Trabant en Urban / Street.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn van Evert Jan Luchies

Koop de foto Electrische Trabant bij Checkpoint Charlie in Berlijn van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 495 877
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.