Emergence

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 373 849

Jesper Krijgsman over Emergence

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 125 cm x 180 cm — 2018

Miljoenen jaren geleden kwam het leven voort uit één cel in de zee. Dit is wat alles in onze wereld met elkaar verbindt. Ons vermogen om contact te maken met andere organismen of dingen zorgt voor nieuwe verschijnselen. We hebben sociale systemen ontwikkeld om orde te handhaven en ons als soort te ontwikkelen. Omdat we allemaal op deze planeet verbonden zijn, kunnen planten en dieren erg op ons lijken. Soms lijkt het erop dat ze zich ervan bewust zijn dat ze deel uitmaken van iets dat groter is dan de som van de delen. Met de compassie voor een ander moeten we in staat zijn om naast elkaar te bestaan en plaats te maken voor nieuwe mooie dingen die zich daaruit voordoen.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Emergence op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Emergence van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Emergence van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 373 849
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.