Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam

van Rob de Voogd / zzapback

- Werkcode: 66 390

Rob de Voogd / zzapback over Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam

Er kwam een forse bui over Rotterdam centrum langswaaien toen ik op de Euromast stond om een aantal panorama foto's te maken.

Dit was er een van (een enkel shot op 24mm trouwens) met zicht op het Erasmus MC, de Westzeedijk, het Park en het Droogleever Fortuynplein.
Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam vind je in de categorieën Autoverkeer, Erasmus MC, Fotografie, Het Park, Nederland, Panoramafotografie, Rotterdam, Stedelijke landschappen, Steden, Westzeedijk, Ziekenhuis, Zuid-Holland, blauw uur en drooglever fortuynplein.
Rob de Voogd / zzapback profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob de Voogd / zzapback

Rob de Voogd - freelance fotograaf - wonend en werkend in Rotterdam. Gespecialiseerd in (stads)landschap met gevoel voor dramatiek in weer en beweging. Favoriete locaties: Kleinpolderplein Rotterdam, La Defense Parijs en Oost Londen. Blauw uur en ultra groothoek. Bodemloze inspiratiebron: Koyaanisqatsi.

Alle werken van Rob de Voogd / zzapback


Waarom je kiest voor Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam van Rob de Voogd / zzapback

Koop de foto Erasmus MC vanaf de Euromast / Rotterdam van Rob de Voogd / zzapback op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 66 390
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
183,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden