Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit

van Michèle Huge

- Werkcode: 178 671

Michèle Huge over Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit

Het icoon van Rotterdam, de Erasmusbrug. De wolken in deze foto geven het iets dramatisch. Rotterdam mag zich tegenwoordig een wereldstad noemen, dus hang deze foto vol trots aan je muur!
Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, Erasmusbrug, Fotografie, Lucht, Papier, Rotterdam, Skyline, Water en Zwart-wit.
Michèle Huge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michèle Huge

Leuk dat je mijn foto's gevonden hebt! Het leukste aan fotograferen vind ik het idee wat je in je hoofd hebt, tot uiting zien komen in een foto. Ik woon in Rotterdam en reis veel. Vaak neig ik naar zwart wit fotografie en gaat mijn voorkeur uit naar strakke, symmetrische foto's. Wie weet hangt er binnenkort wel één bij jou aan de muur!

Alle werken van Michèle Huge


Waarom je kiest voor Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit van Michèle Huge

Koop de foto Erasmusbrug Rotterdam in zwart wit van Michèle Huge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 178 671
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden