Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam

van Michèle Huge

- Werkcode: 131 237

Michèle Huge over Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam

Rotterdam is een dynamische stad met moderne architectuur. Dat heb ik in deze foto gecombineerd. Ik heb gewacht tot de watertaxi onder de Erasmusbrug kwam om wat meer actie in de foto krijgen.
Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Bruggen, Dynamisch effect, Erasmusbrug, Fotografie, Lucht, Papier, Rotterdam, Skyline, Water, Zon en Zwart-wit.
Michèle Huge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michèle Huge

Leuk dat je mijn foto's gevonden hebt! Het leukste aan fotograferen vind ik het idee wat je in je hoofd hebt, tot uiting zien komen in een foto. Ik woon in Rotterdam en reis veel. Vaak neig ik naar zwart wit fotografie en gaat mijn voorkeur uit naar strakke, symmetrische foto's. Wie weet hangt er binnenkort wel één bij jou aan de muur!

Alle werken van Michèle Huge


Waarom je kiest voor Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam van Michèle Huge

Koop de foto Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam van Michèle Huge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131 237
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden