Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam

van Michèle Huge

- Werkcode: 131237

Michèle Huge over Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam

Rotterdam is een dynamische stad met moderne architectuur. Dat heb ik in deze foto gecombineerd. Ik heb gewacht tot de watertaxi onder de Erasmusbrug kwam om wat meer actie in de foto krijgen.
Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Bruggen, De Rotterdam, Dynamisch effect, Erasmusbrug, Fotografie, Lucht, Papier, Rotterdam, Skyline, Water, Zon en Zwart-wit.
Michèle Huge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Michèle Huge

Leuk dat je mijn foto's gevonden hebt! Het leukste aan fotograferen vind ik het idee wat je in je hoofd hebt, tot uiting zien komen in een foto. Ik woon in Rotterdam en reis veel. Vaak neig ik naar zwart wit fotografie en gaat mijn voorkeur uit naar strakke, symmetrische foto's. Wie weet hangt er binnenkort wel één bij jou aan de muur!

Alle werken van Michèle Huge


Waarom je kiest voor Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam van Michèle Huge

Koop de foto Watertaxi bij de Erasmusbrug in Rotterdam van Michèle Huge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131237
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.