Europese Bijeneters

van Felix Sedney

- Werkcode: 312 324

Felix Sedney over Europese Bijeneters

Kolonie europese bijeneters (Merops Apiaster) in het natuurgebied La Brenne in midden Frankrijk. De bijeneters maken hier tunnels in oeverwanden in dit geval van de rivier Ciron. In mei zijn de bijeneters nog bezig met het aanleggen van hun nest en is er veel activiteit buiten het nest. Een kleurrijke en vrolijke opname. Een blikvanger in ieder interieur.
Europese Bijeneters vind je in de categorieën Exoot, Fotografie, Kleuren, Kolonie (biologie), La Brenne 2017, Vogels, bee-eater en colourfull.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Europese Bijeneters als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Europese Bijeneters van Felix Sedney

Koop de foto Europese Bijeneters van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312 324
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden