Europese Bijeneters

van Felix Sedney

- Werkcode: 312324

Felix Sedney over Europese Bijeneters

Kolonie europese bijeneters (Merops Apiaster) in het natuurgebied La Brenne in midden Frankrijk. De bijeneters maken hier tunnels in oeverwanden in dit geval van de rivier Ciron. In mei zijn de bijeneters nog bezig met het aanleggen van hun nest en is er veel activiteit buiten het nest. Een kleurrijke en vrolijke opname. Een blikvanger in ieder interieur.
Europese Bijeneters vind je in de categorieën Bijeneter, Exoot, Fotografie, Kleur collecties, Kolonie (biologie), La Brenne 2017, Vogels, bee-eater en colourfull.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Europese Bijeneters op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Europese Bijeneters van Felix Sedney

Koop de foto Europese Bijeneters van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312324
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.