FRANKRIJK spel van zon en schaduw 3

van IYAAN

- Werkcode: 262 695

IYAAN over FRANKRIJK spel van zon en schaduw 3

Silhouet van de hoge gevels van de huizen in het middeleeuwse stadje Entrevaux. Een spel van licht en schaduw. Zeefdruk en aquarel. Een werk van Marijke Mulder
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor FRANKRIJK spel van zon en schaduw 3 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

FRANKRIJK spel van zon en schaduw 3 van IYAAN

Koop de illustratie FRANKRIJK spel van zon en schaduw 3 van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 262 695
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.