Facelift

van Ingrid van der Meer

- Werkcode: 1 074 842

Ingrid van der Meer over Facelift

Digitaal samengesteld beeld bestaande uit een portret, wit linnen en stucwerk. Het doet denken aan een facelift. Vouwen worden gladgetrokken, rimpels vervagen.
Facelift vind je in de categorieën Digitale Kunst, Facelift, Gemengde techniek, Modern en Portret.
Ingrid van der Meer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ingrid van der Meer

Ingrid van der Meer is een autodidacte Nederlandse kunstenares. Zij maakt digitale kunst en mixed media kunst. Zij gebruikt hiervoor meestal vrouwenportretten die zij samenvoegt met diverse lagen, zoals oude muren, gescheurde posters, roestachtergronden en andere structuren. Ook mixt zij onderdelen van diverse vrouwenportretten, waardoor een nieuw portret en beeld ontstaat.
Ingrid’s werk kenmerkt zich ook door het vloeiend in elkaar overvloeien van verschillende foto’s, waardoor een nieuw beeld ontstaat, door gebruik te maken van een mix van menselijke portretten, natuur, structuur en architectuur.

Alle werken van Ingrid van der Meer


Waarom je kiest voor Facelift als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Facelift van Ingrid van der Meer

Koop dit digital art werk Facelift van Ingrid van der Meer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 074 842
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.