Fading Nature 17

Fading Nature 17 van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fading Nature 17 van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484839
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
113 gratis verzending!

Omschrijving

De serie Fading Nature gaat over de vergankelijkheid van natuurlijke elementen zoals planten, bladeren en paddenstoelen die zijn aangekomen aan het einde van hun levens cyclus. De gefotografeerde elementen vergaan en vallen in stukken.
Metaforisch gezien vervaagt alles. Daarom zijn ook de foto’s vervagend, soft en selectief scherp. Hier is een selectie gepresenteerd van deze serie. Fading Nature blijft doorgaan, natuur vernieuwt en vervaagt weer.

Fading Nature door Pieter van Roijen

Over Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken