Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten

van Jef Folkerts

- Werkcode: 411 220

Jef Folkerts over Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten

Deze imposante bergketen is te vinden in de Italiaanse Dolomieten. De Falzaregopas vormt in Italië de verbinding tussen het Val Livinalongo en het Val Boite waar Cortina d'Ampezzo ligt.
Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten vind je in de categorieën Bergen, Bergketen, Dolomieten, Falzaregopas, Fotografie, Italië, Landschappen, Sparren, Wandelen, Wolken en sparrenbos.
Jef Folkerts profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jef Folkerts

Hoewel ik al jaren fotografeer, ontwikkel ik pas de laatste jaren een 'eigen stijl'. Mijn liefde voor de natuur, compositie en bijzondere perspectieven komt terug in mijn landschappen, maar is ook in ander werk terug te vinden. Daarbij leveren experimenten met lange sluitertijden en filters regelmatig bijzonder materiaal op.

Alle werken van Jef Folkerts


Waarom je kiest voor Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten van Jef Folkerts

Koop de foto Falzaregopas in de Italiaanse Dolomieten van Jef Folkerts op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 411 220
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden