Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht

van Jan Keteleer

- Werkcode: 589 386

Jan Keteleer over Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht

Vanaf het moment dat je zoiets als de Ferrari 156 ziet, begint je hart te racen. Dit voertuig kan worden gezien als een iconisch voorbeeld van onze constante fascinatie voor twee dingen. We houden ervan om complexe, krachtige machines te bouwen. We houden er nog meer van, als die machines echt, echt snel kunnen gaan. Dit kunstwerk dat de Ferrari 156 uitbeeldt, speelt met beide gedachten op de best mogelijke manier. Het is niet moeilijk om het geluid van die perfecte motor te horen, die het circuit scheurt terwijl hij een bocht maakt die je moet zien om het te geloven.
Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht vind je in de categorieën 1960-1969, Auto's, Autoracen, Ferrari, Ferrari 156 F1, Formule Racing: Formule 1, 2 en meer, Italië, Oldtimers, Roadster, Schilderijen en ferrari shark nose.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht van Jan Keteleer

Koop dit schilderij Ferrari 156 Haaienneus 1961 zijaanzicht van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 589 386
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.