Ferrari 156 Haaienneus 1961

Ferrari 156 Haaienneus 1961 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ferrari 156 Haaienneus 1961

van Jan Keteleer

Ferrari 156 Haaienneus 1961 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 589383
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Vanaf het moment dat je zoiets als de Ferrari 156 ziet, begint je hart te racen. Dit voertuig kan worden gezien als een iconisch voorbeeld van onze constante fascinatie voor twee dingen. We houden ervan om complexe, krachtige machines te bouwen. We houden er nog meer van, als die machines echt, echt snel kunnen gaan. Dit kunstwerk dat de Ferrari 156 uitbeeldt, speelt met beide gedachten op de best mogelijke manier. Het is niet moeilijk om het geluid van die perfecte motor te horen, die het circuit scheurt terwijl hij een bocht maakt die je moet zien om het te geloven.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken