Fiat 500 cabrio jolly. Klassieker / oldtimer / yountimer

Fiat 500 cabrio jolly. Klassieker / oldtimer / yountimer van Maarten van Hemel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fiat 500 cabrio jolly. Klassieker / oldtimer / yountimer van Maarten van Hemel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 351905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

A Jolly good day met de Fiat 500
Precies 60 jaar lang vormt de Fiat 500 een opvallende en vooral ontzettend leuke verschijning op de weg. Voor een auto die oorspronkelijk is gebouwd voor de massa, straalt de 500 juist een eigenwijze persoonlijkheid uit. En om terug te blikken op deze karakteristieke auto, mochten we een middag met de Fiat 500 Jolly op pad.

Hoewel de oude Fiat 500 een echte ‘retro-auto’ genoemd mag worden, is het ontwerp allesbehalve verouderd op een manier zoals veel dingen oud worden. Natuurlijk vormt het ontwerp haast een uiterste van het nieuwste model, alleen als je kijkt naar de omvang.

Maar dat het bekende ontwerp nog steeds doorgevoerd wordt na 60 jaar, zegt natuurlijk al meer dan genoeg. En zeker deze Jolly-uitvoering van de 500 maakt dat de auto nog aandoenlijker en vrolijker overkomt dan zijn ‘grotere’ normale broertje.

Waarbij veel dingen wat betreft het uiterlijk lijden onder tijd, is de Fiat 500 juist charmanter geworden met de jaren. Dante Giacosa en zijn team uit Turin hebben een auto weten te een ontwerpen die bij meerdere generaties voor een lach zorgt.

Dit werk wordt aangeboden door Maarten van Hemel

Maarten van Hemel profielfotoHi, ik ben founder en fotograaf van ParkedInHolland.nl

Het begon allemaal bij de geboorte, vanaf die dag bestond er nog maar één ding, auto’s. De enthousiasme voor klassieke auto’s liep uit de hand, het moest een kant op, ik moest het op een wijze zien vast te leggen zodat ik het kon delen met m’n petrolhead vrienden.

Op dat moment bedacht ik Parked in Holland, al het openbare kunstwerk vastgelegd op Instagram, met veel plezier rij vandaag de dag stad en land af om de mooiste auto’s en evenementen vast te leggen.

Ik hoop dat er een mooie voor jou tussen zit en het lijkt me geweldig als deze bij je thuis of in de garage aan de muur komt!

Groet,
Maarten van Hemel

Alle werken