Fietsbrug De Netkous

van Eus Driessen

- Werkcode: 358 255

Eus Driessen over Fietsbrug De Netkous

De nieuwe wandel- en fietsbrug de Groene Verbinding verbindt het stedelijke Rotterdam-Zuid met het nieuw te ontwikkelen natuur- en recreatiegebied het Buijtenland van Rhoon en andere natuur langs de Oude Maas. Wandelaars en fietsers kunnen vanaf Rotterdam via een 150 meter lange brug over de A15 en de Betuwelijn naar het 600 ha grootte nieuwe groengebied.
De Groene Verbinding s ontworpen door Gemeentewerken Rotterdam. Het bedrijf Van der Horst Holding NV heeft de brug over de A15 en de Betuwelijn gebouwd voor een bedrag van ruim € 9,2 miljoen. In juni 2014 is de brug officieel geopend na een bouwtijd van ca. 2 jaar.
Fietsbrug De Netkous vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, Fietsbrug, Fietsen, Fotografie, High dynamic range, Lichtbron, Nachtfotografie, Rotterdam, Stedelijke landschappen en de groene venen.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Fietsbrug De Netkous als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Fietsbrug De Netkous van Eus Driessen

Koop de foto Fietsbrug De Netkous van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358 255
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden