Fortune Favors the Bold

Fortune Favors the Bold van Cho Tang

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fortune Favors the Bold

van Cho Tang

Fortune Favors the Bold van Cho Tang

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55943
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Duindorp, Den Haag is mijn favoriete plek in en rondom Den Haag om foto's te nemen. Zeker in de winter, als het strand helemaal verlaten is en de zon lekker laag staat.

Fine Art Fotografie: http://www.chopen.nl/
Commercieel Fotografie: http://www.chotang.nl/

Dit werk wordt aangeboden door Cho Tang

Cho Tang profielfotoIn slechts een paar korte jaren, heb ik fotografie volledig omarmd als de grootste passie in mijn leven. Ik geloof dat mijn passie voor fotografie terug te zien is in mijn foto's en dat ik mede door mijn passie erkenning heb gekregen van zowel nationale- als internationale magazines, websites, foto communities en professionele fotografen.Eind 2012 ben ik begonnen aan mijn carrière als professionele fotograaf. Mijn persoonlijkheid staat mij niet toe om mezelf te beperken om een specifieke richting op te gaan met mijn fotografie. Als gevolg hiervan doe ik verschillende commerciële fotografie zoals interieur- en exterieur fotografie, bruidsfotografie, evenementen fotografie, zakelijke fotografie, sport fotografie en portretten.

Alle werken