Frans dorp in de ochtendnevel

Frans dorp in de ochtendnevel van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Frans dorp in de ochtendnevel van Anouschka Hendriks thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 177539

Frans dorp in de ochtendnevel van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Frans dorp in de ochtendnevel van Anouschka Hendriks

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een foto van La Garde Freinet heel vroeg in de ochtend. La Garde Freinet is een gemeente in het Franse departement Var (regio Côte d'Azur) en telt 1734 inwoners (2005). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Draguignan. La Garde Freinet ligt in een kom in de bergen. De zon was aan het opkomen maar was nog niet over de kam van de berg. Het stadje is gehuld in nevelen en door de lampen ontstaat er een mooie oranje gloed. Met behulp van Photoshop heb ik de rand onder aan de foto gemaakt. De foto is ook zonder deze rand verkrijgbaar.

Over Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks, woon in Uden (NL) en ben sinds medio 2013 zelfstandig fotograaf. Na een universitaire studie Bedrijfseconomie en Accountancy ben ik 20 jaar werkzaam geweest als (register)accountant. Een paar jaar nadat ik mama was geworden van drie geweldige kinderen ben ik gestopt met werken. Nu mijn kinderen (bijna) volledig op eigen benen kunnen staan ben ik een geheel andere richting ingeslagen. Ik maak graag iets en word heel blij van creatief bezig zijn en met mensen omgaan. In september 2010 ben ik daarom begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden, ik droom er soms zelfs 's-nachts van.... Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Anouschka Hendriks

Alle werken