Frozen XV

Frozen XV van Rob van der Pijll

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 87315

Frozen XV van Rob van der Pijll

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

IJs en een bloemenscherm van een Hortensia.
Dát en het gebruik van een lensbaby objectief met macrovoorzetlensjes geeft een bijzondere beeld en sfeer aan de foto's die dan gemaakt worden.
De nabewerking is gedaan in het softwareprogramma Lightroom en behelsde eigenlijk niet veel meer dan de foto vierkant uitsnijden en het toevoegen van de kleurtoon.

Deze foto is onderdeel van een reeks.
De afbeelding is het meest geschikt voor Aluminium of op Xpozer.
Vooral in afmetingen vanaf 80x80 een prachtige blikvanger aan de muur.
Kan ook prima met andere beelden uit deze serie gecombineerd worden.
In de reeks zitten 2 afbeeldingen die daar een voorbeeld van geven. Iedere andere combinatie en opstelling is mogelijk uiteraard.

Over Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf met een voorkeur voor abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. En dit als het kan in 1 beeld samengebracht.
Ik ga echter ook andere beelden niet uit de weg. Landschap, zwartwit, collages.
Ik probeer ook net even dat andere beeld te vinden doordat ik een ander standpunt in neem of door de wijze waarop ik de foto aangesneden heb. Ik ben autodidact, via internet, fora, veel foto's maken etc. ontdekt waar mijn voorkeuren liggen. Reageren op foto's van anderen (via internet maar ook bij een fotoclub in real life) voedt je kijk op de beelden van jezelf en die van anderen. En ik leer nog iedere dag. Hoop dat mijn beelden aanspreken.

Niet alle beelden die ik zienswaardig acht staan al op Werk aan de Muur. Op mijn eigen site (exto.nl en op Facebook) staan meer foto's. Zit daar iets tussen dat je aanspreekt ... laat het me weten en ik plaats het hier op deze site.

Alle werken