Fruitschaal Met Fruit

Fruitschaal Met Fruit van Helmut Böhm

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fruitschaal Met Fruit

van Helmut Böhm

Fruitschaal Met Fruit van Helmut Böhm

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804943
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Een Litho, ofwel steenafdruk in verschillende kleuren van een fruitschaal met verschillende soorten fruit. Een kleurrijk grafisch beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Helmut Böhm

Helmut Böhm profielfotoHelmut is een kunstenaar met een brede belangstelling wat naar voren komt in de verschillende onderwerpen in zijn werk alsook de grafische technieken die hij gebruikt. Na een productieve periode als schilder is hij ruim vijftien jaar geleden begonnen met lithografie.

"Wat mij aantrok is dat je een serie afdrukken kunt maken van een werk. In een schilderij zit vaak maanden werk en er is maar een, uniek origineel".

Helmut's werk is beïnvloed door het ‘magisch realisme’ van schilders als Rene Magritte en Pyke Koch. Een realistische stijl met een knipoog:

"Ik vind het leuk om een grap te verwerken in mijn composities, iets wat niet klopt en spanning opwekt".

Inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en zijn werk bevat vaak gewone objecten zoals bloemen, dieren en alledaagse voorwerpen. Het unieke van zijn afbeeldingen is het gebruik van heldere en frisse kleuren, technische symbolen en een perspectief dat soms een beetje vreemd overkomt. Helmut heeft geëxposeerd in onder andere Galerie & Kunstuitleen Meander in Arnhem, de Watertoren in Raamsdonksveer en Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Zijn atelier is te bezoeken tijdens de jaarlijkse Kunst-route van Drunen.

Alle werken