Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 20 uur geldig!

Gant's Causeway

van Henk Langerak

- Werkcode: 1 017 505

Henk Langerak over Gant's Causeway

The Giant's Causeway in Noord-Ierland is een geweldige natuurbelevenis. Zo'n 60 miljoen jaar geleden koelde lava van een vulkaan zo snel af in het zeewater dat er achthoekige kolommen van basaltsteen ontstonden.
Gant's Causeway vind je in de categorieën Basalt (gesteente), Day, Fotografie, Ierland, Illustraties, Landschappen, Legendary, Natuur en Weer, basalt columns, beauty in nature, historic en horizon over water.
Henk Langerak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Langerak

Als ik ergens kom denk ik meteen in foto's. Wat is hier boeiend; hoe kan ik dit het beste in beeld brengen? Fotografie is een passie, die niet overgaat als ik geen camera bij me heb. Ik heb een brede smaak. Landschappen, vergezichten, macro, dieren, mensen. Alles boeit me en dat is in mijn foto's te zien. Ik heb gepubliceerd in kranten en tijdschriften. En mijn foto's zijn op veel exposities te zien geweest, zowel in solo-exposities als in groepsexposities. Ik ben lid van fotoclub Alphoto in Alphen aan den Rijn en lid van de FotoBond. Wat op deze site te zien is, is slechts een heel klein deel van mijn omvangrijke oeuvre. Bekijk daarom ook mijn weblog en mijn websites.

Alle werken van Henk Langerak


Waarom je kiest voor Gant's Causeway op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gant's Causeway van Henk Langerak

Koop de illustratie Gant's Causeway van Henk Langerak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 017 505

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-118,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.