Gebedsmolens Nepal Kathmandu

Gebedsmolens Nepal Kathmandu van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 44990

Gebedsmolens Nepal Kathmandu van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
Gebedsmolens Nepal Kathmandu van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De boedhistische mantra's liggen in veelvoud klaar om vermenigvuldigd te worden. Gebedsmolens liggen achteloos uitgestald in een kraam in Kathmandu, Nepal. Hier zullen ze vaak de weg vinden naar de vele toeristen, als een souvenir van een bijzondere reis. In afgelegen en soms "verboden" gebieden zag ik ze terugkeren in handen van boedhistische monniken. Mompelend werd het "Om manipadmé hum" kracht bij gezet door iedere omwenteling van de gebedsmolen. Groepsgewijs in meditatie in een hooggelegen klooster, maar ook tijdens voettochten over de flanken van de Himalya. Indrukwekkende momenten die ik meerdere keren heb mogen beleven. Tijdens uitnodigingen in kloosters liet ik de fotocamera respectvol in de tas. Mooie momenten die daardoor alleen in mijn geheugen voortbestaan. Dit stilleven is een impressie van al die bijzondere momenten en ontmoetingen. Dit beeld is een scan van een kleinbeeld zwart-wit negatief.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken