Je verwacht dat ijs niet gefrituurd kan worden, maar deze creatie bestaat uit gefrituurd vanille-ijs met amandelschaafsel en wordt gedecoreerd met macarons, blauwe bessen, aardbeien, sabayon en
in honing gekaramelliseerde aspergekoppen.
Je verwacht dat ijs niet gefrituurd kan worden, maar deze creatie bestaat uit gefrituurd vanille-ijs met amandelschaafsel en wordt gedecoreerd met macarons, blauwe bessen, aardbeien, sabayon en
in honing gekaramelliseerde aspergekoppen.
Jouw gekozen kunst op doek, gespannen in een aluminium frame. Snel en eenvoudig te verwisselen voor een frisse uitstraling en helemaal zoals jij het wilt.
"Door mijn ervaring als gastheer binnen de horecabranche & als vakfotograaf, ben ik vooral geïnspireerd in het maken van culinaire foto's die er smaak- en sfeervol uitzien". Woonachtig in Sint-Oedenrode, gelegen in het mooie groene hart van Brabant, waar gastronomie vanzelfsprekend is, is het voor mij als specialist in foodfotografie, een uitdaging om de belevenis over te brengen in het beeld. Het volgen van de opleidingen aan de Fotovakschool te Boxtel,…
Bezoek shop