Geitjes

van Edwin Butter

- Werkcode: 301 465

Edwin Butter over Geitjes

Jonge geiten meten elkaars krachten
Geitjes vind je in de categorieën Bokken, Capra aegagrus hircus, Dieren, Fotografie, Geiten, Humor, Jeugd, Schattigheid, Woonstijl Romantisch, bokjes, haar en krachtmeting.
Edwin Butter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Edwin Butter

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door fotografie. Op pad met mijn camera kan ik mij urenlang verwonderen. Die verwondering wil ik graag delen middels mijn werk. Ik maak daarbij gebruik van mijn natuurlijke gevoel voor compositie gecombineerd met het oog voor het juiste moment. Neem ook eens een kijkje op mijn website of Instagram pagina voor inspiratie en foto's van diverse onderwerpen. Spreekt mijn werk je aan, dan hoor ik dat graag. Op verzoek kan ik foto's uploaden naar WERK AAN DE MUUR.

Alle werken van Edwin Butter


Waarom je kiest voor Geitjes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Geitjes van Edwin Butter

Koop de foto Geitjes van Edwin Butter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 465
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden