Geoorde Fuut met wormpje

van Erik Veldkamp

- Werkcode: 216 654

Erik Veldkamp over Geoorde Fuut met wormpje

De geoorde fuut is een trekvogel en ongeveer even groot als de kuifduiker maar 's zomers heeft hij een zwarte hals. Ook zijn kop heeft een andere vorm. Bij de geoorde fuut is deze hoger en niet plat. Hij heeft een zwarte kop met een goudgele oorpluim. De ondersnavel van de geoorde fuut is naar boven gebogen en lijkt daardoor "opgewipt", de snavel van de kuifduiker is recht, dolkvorming.
Geoorde Fuut met wormpje vind je in de categorieën Fotografie, Fuut, Geoorde fuut, Vogels, Watervogels en Wildlifefotografie.
Erik Veldkamp profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Veldkamp

Natuurfotografie is mijn passie. Elke keer als ik op pad ga verwonder ik me weer over al dat moois en probeer die momenten dan ook zo goed mogelijk vast te leggen.

Alle werken van Erik Veldkamp


Meer weten over Erik Veldkamp?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Geoorde Fuut met wormpje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Geoorde Fuut met wormpje van Erik Veldkamp

Koop de foto Geoorde Fuut met wormpje van Erik Veldkamp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 216 654
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden