George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 708

Over George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

George Hendrik Breitner (Rotterdam, 12 september 1857 – Amsterdam, 5 juni 1923) was een Nederlands kunstschilder, bekend van zijn weergave van het Amsterdamse stadsleven. Zijn werk is verwant aan dat van de 'Tachtigers'; een groep kunstenaars met grote invloed op de Nederlandse kunstwereld gedurende de jaren tachtig van de negentiende eeuw. Schilders als Isaac Israëls, Willem Witsen en dichters als Willem Kloos en Lodewijk van Deyssel behoorden tot zijn vriendenkring. Breitner was ook een van de eerste Nederlandse straatfotografen.
George Hendrik Breitner. De Gele Rijders vind je in de categorieën Boerderijdieren, Breitner, Brigade, Cavalerie, George Hendrik Breitner, Kunstgeschiedenis, Oude Meesters, Paarden, Schilderijen, Stranden, brigade en ruiters.

Waarom je kiest voor George Hendrik Breitner. De Gele Rijders als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

George Hendrik Breitner. De Gele Rijders uit de oude meesters collectie

Koop George Hendrik Breitner. De Gele Rijders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 708
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden