George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311708

Over George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

George Hendrik Breitner. De Gele Rijders

George Hendrik Breitner (Rotterdam, 12 september 1857 – Amsterdam, 5 juni 1923) was een Nederlands kunstschilder, bekend van zijn weergave van het Amsterdamse stadsleven. Zijn werk is verwant aan dat van de 'Tachtigers'; een groep kunstenaars met grote invloed op de Nederlandse kunstwereld gedurende de jaren tachtig van de negentiende eeuw. Schilders als Isaac Israëls, Willem Witsen en dichters als Willem Kloos en Lodewijk van Deyssel behoorden tot zijn vriendenkring. Breitner was ook een van de eerste Nederlandse straatfotografen.
George Hendrik Breitner. De Gele Rijders vind je in de categorieën Breitner, Brigade, Cavalerie, George Hendrik Breitner, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Paard, Paarden, Schilderijen, Stranden, brigade en ruiters.

Waarom je kiest voor George Hendrik Breitner. De Gele Rijders op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

George Hendrik Breitner. De Gele Rijders uit de oude meesters collectie

Koop George Hendrik Breitner. De Gele Rijders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311708
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.