George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 705

Over George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam

George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam

George Hendrik Breitner (Rotterdam, 12 september 1857 – Amsterdam, 5 juni 1923) was een Nederlands kunstschilder, bekend van zijn weergave van het Amsterdamse stadsleven. Zijn werk is verwant aan dat van de 'Tachtigers'; een groep kunstenaars met grote invloed op de Nederlandse kunstwereld gedurende de jaren tachtig van de negentiende eeuw. Schilders als Isaac Israëls, Willem Witsen en dichters als Willem Kloos en Lodewijk van Deyssel behoorden tot zijn vriendenkring. Breitner was ook een van de eerste Nederlandse straatfotografen.
George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Breitner, George Hendrik Breitner, Impressionisme, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Rokin, Schilderijen en Stedelijke landschappen.

Waarom je kiest voor George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam uit de oude meesters collectie

Koop George Hendrik Breitner. Rokin met de Nieuwezijdskapel, Amsterdam als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 705
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden