Gerbera_paars

Gerbera_paars van Yvon van der Wijk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 48950

Gerbera_paars van Yvon van der Wijk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Prachtige digitale beeldbewerking van een Gerbera in vaas op een donkere achtergrond.

Gerbera is een geslacht van planten in de familie Asteraceae. Het geslacht is benoemd naar de Duitse natuurkundige Traugott Gerber, die een vriend was van Carolus Linnaeus. Er bestaan ongeveer 30 verschillende soorten gerbera`s in het wild in Zuid-Amerika, Afrika, Madagaskar en tropisch Azië. Veel gerbera`s worden gebruikt als sierplant of als snijbloem in bloemstukken.
Gevonden op http

Over Yvon van der Wijk

Professioneel fotograaf. Mijn naam is Yvon en woon in Haarlem, Noord-Holland. Ik vind het heerlijk om mooie, leuke en aparte momenten en/of mensen op de gevoelige plaat vast te leggen.
In mijn vrije tijd fotografeer ik alles wat op mijn pad komt. Natuur, historische gebouwen, architectuur, landschappen, you name it. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Photoshop te werken en mijn creativiteit los te laten op mijn foto's.
Voor vragen, zakelijke opdrachten en/of boekingen voor een fotoshoot op locatie of in mijn studio kunt u contact opnemen via onderstaande link:
http://fotostudio-yvonvanderwijk.nl/contact.html YvonvdWijk_Fotografie
KvK: 62628259
copyright ©Yvon van der Wijk 2017

Alle werken