Gerbera wit

van Tanja van Beuningen

- Werkcode: 381053

Tanja van Beuningen over Gerbera wit

Gerbera is een plant die in vele kleuren te verkrijgen is. In principe kun je het hele jaar door genieten van de eenvoudig gevormde bloemen.

Gerbera is a plant that is available in many colors. In principle, you can enjoy the simply shaped flowers all year round.
Gerbera wit vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Gerbera, Macrofotografie, Natuur en Weer, Natuurlijke kleur en Witte.
Tanja van Beuningen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja van Beuningen

Een 'beeld' zegt meer dan vele woorden! Hallo! Mijn naam is Tanja en ik ben een gepassioneerde hobby macrofotograaf. Ik hou ervan om te experimenteren met licht en objecten, zowel buiten als in mijn productstudio. Voornamelijk richt ik me op waterdruppels, veren, bloemen, maw het kleine groots tonen. Naast het maken van macrofotografie maak ik ook graag foto's van dieren en natuur.

Alle werken van Tanja van Beuningen


Waarom je kiest voor Gerbera wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gerbera wit van Tanja van Beuningen

Koop de foto Gerbera wit van Tanja van Beuningen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381053
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.