Gerbera wit

van Tanja van Beuningen

- Werkcode: 381 053

Tanja van Beuningen over Gerbera wit

Gerbera is een plant die in vele kleuren te verkrijgen is. In principe kun je het hele jaar door genieten van de eenvoudig gevormde bloemen.

Gerbera is a plant that is available in many colors. In principle, you can enjoy the simply shaped flowers all year round.
Gerbera wit vind je in de categorieën Bloemen, Fotografie, Gerbera, Macrofotografie, Natuur en Weer, Natuurlijke kleur en Wit.
Tanja van Beuningen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja van Beuningen

Een 'beeld' zegt meer dan vele woorden! Hallo! Mijn naam is Tanja en ik ben een gepassioneerde hobbyfotograaf. Ik hou ervan om te experimenteren met licht en objecten, zowel in de natuur als in mijn productstudio. Voornamelijk richt ik me op waterdruppels, veren, bloemen, maw het kleine groots tonen. Naast het maken van macrofotografie maak ik ook graag foto's van dieren en natuur.

Alle werken van Tanja van Beuningen


Waarom je kiest voor Gerbera wit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gerbera wit van Tanja van Beuningen

Koop de foto Gerbera wit van Tanja van Beuningen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 053
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden