Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama

van Roger VDB

- Werkcode: 376 574

Roger VDB over Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama

Deze sfeervolle panorama foto heb ik gemaakt vlakbij de Beurs van Berlage op de Dam in Amsterdam. Te zien zijn de gevels van de grachtenpanden die direct aan het water gelegen zijn. Een paar panden zijn vanwege ouderdom deels verzakt, waardoor de kozijnen niet meer helemaal recht zijn.

Vanwege de hoge zwart-wit kwaliteit past het werk in veel verschillende ruimtes. Sfeervol voor in huis, maar ook strak en modern bijvoorbeeld op groot formaat in grotere kamers of in een (thuis)kantoor.
Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama vind je in de categorieën , Amstel, Amsterdam, Damrak, Fotografie, Grachtenpand, Nederland, Panoramafotografie, Stedelijke landschappen en Zwart-wit.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama van Roger VDB

Koop de foto Gevels van grachtenpanden Amsterdam, panorama van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376 574
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden