Gewone Magnolia

Gewone Magnolia van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 459213

Gewone Magnolia van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Gewone Magnolia van Jan van der Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het is lente en dan bloeit de magnolia weer. De plant bloeit ongeveer tien dagen, dan laat hij de bloembladen vallen en de rest van het jaar, zeg 350 dagen, nou dan bloeit hij niet. Dat is wel jammer, want ik vind het een van de mooiste bloemen die er zijn. Wil je langer van de magnolia genieten, verhuis dan langzaam van zuid naar noord, want in het noorden komt de plant later tot bloei. Bloeitijd was rond 2012 nog in april, nu zie ik de plant al in maart vol in bloei staan en hier en daar al uitvallen.
Ik denk dat dit de Magnolia Soulangeana is, maar is ook bekend onder de naam Gewone Magnolia. Lekker makkelijk.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken