Gezellig op de bank bij regenweer

van keanne van de Kreeke

- Werkcode: 50787

keanne van de Kreeke over Gezellig op de bank bij regenweer

dit beeld is er een uit de reeks over het meisje Noore en haar draak. Het regent buiten, dus lezen we samen een boek, vertellen verhalen...
Gezellig op de bank bij regenweer vind je in de categorieën Draak (fabeldier), Illustraties, Kinderkamer, Kleur collecties, ijsmeer en keanne.
keanne van de Kreeke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door keanne van de Kreeke

Ik ben een Nederlandse illustratrice, woonde tot 1999 in Belgie, waarna ik naar Finland verhuisde samen met mijn Belgische echtgenoot. Nu ben ik ondertussen ook mama van 3 kinderen en zij inspireerde mij, als vrije kunstenaar, om deze meer toegepaste weg in te slaan. Ik illustreerde reeds tal van kinderboeken, vooral in Finland maar nu ook in Belgie. Verder illustreer ik kaarten, posters, reclamewerk en werk op maat (kinderkamers, muurschilderingen, illustraties bussen...). Verder ben ik gek op felle kleuren en allerlei kleine details...

Alle werken van keanne van de Kreeke


Waarom je kiest voor Gezellig op de bank bij regenweer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gezellig op de bank bij regenweer van keanne van de Kreeke

Koop de illustratie Gezellig op de bank bij regenweer van keanne van de Kreeke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 50787
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.