Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Giant's Causeway

van Henk Langerak

- Werkcode: 1 017 507

Henk Langerak over Giant's Causeway

The Giant's Causeway in Noord-Ierland is een geweldige natuurbelevenis. Zo'n 60 miljoen jaar geleden koelde lava van een vulkaan zo snel af in het zeewater dat er achthoekige kolommen van basaltsteen ontstonden.
Giant's Causeway vind je in de categorieën Basalt (gesteente), Day, Fotografie, Illustraties, Landen & Reizen, Legendary, Rock, basalt columns, historic, horizon over water, rock formation en travel destination.
Henk Langerak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Langerak

Als ik ergens kom denk ik meteen in foto's. Wat is hier boeiend; hoe kan ik dit het beste in beeld brengen? Fotografie is een passie, die niet overgaat als ik geen camera bij me heb. Ik heb een brede smaak. Landschappen, vergezichten, macro, dieren, mensen. Alles boeit me en dat is in mijn foto's te zien. Ik heb gepubliceerd in kranten en tijdschriften. En mijn foto's zijn op veel exposities te zien geweest, zowel in solo-exposities als in groepsexposities. Ik ben lid van fotoclub Alphoto in Alphen aan den Rijn en lid van de FotoBond. Wat op deze site te zien is, is slechts een heel klein deel van mijn omvangrijke oeuvre. Bekijk daarom ook mijn weblog en mijn websites.

Alle werken van Henk Langerak


Waarom je kiest voor Giant's Causeway als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Giant's Causeway van Henk Langerak

Koop de illustratie Giant's Causeway van Henk Langerak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 017 507

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-115,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.