Girls talk

Girls talk van Maartje van Berkel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 263377

Girls talk van Maartje van Berkel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Girls talk van Maartje van Berkel

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze 'feelgood' schilderijen zijn geïnspireerd door dikke dames en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit.

De schilderijen van Maartje van Berkel zijn aantrekkelijk geprijsd zodat kunst voor iedereen toegankelijk is en iedereen een goede sfeer in huis kan halen.

Over Maartje van Berkel

Maartje van Berkel profielfotoAls kind was Maartje altijd bezig met tekenen en schilderen. Na de middelbare school bleef dit trekken maar uiteindelijk werd het toch een universitaire studie Psychologie.Tekenen en schilderen is altijd een passie gebleven. In de drukte en hectiek van een jong gezin is juist het schilderen geweldige ontspanning en er ontstaan steeds nieuwe ideeën. Maartje maakt eigentijdse schilderijen van de goede dingen in het leven, hier en daar een tikje extravagant. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn vrolijk en een eyecatcher in elk interieur. De afbeeldingen spreken voor zich! Deze 'feelgood' schilderijen zijn geïnspireerd door dikke dames en gezellige taferelen in de kroeg en op een feestje waarbij de wijn en champagne rijkelijk vloeit. De schilderijen van Maartje van Berkel zijn aantrekkelijk geprijsd zodat kunst voor iedereen toegankelijk is en iedereen een goede sfeer in huis kan halen. Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn met verschillende technieken gemaakt. De doeken zijn allemaal afgewerkt met een vernislaag.

Alle werken