Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Goede morgen met koffie

van Ton de Koning

- Werkcode: 646 983

Ton de Koning over Goede morgen met koffie

Goede morgen met koffie. De attributen om een verse bak koffie te zetten staan klaar. De cafetière, een koffiemok en een berg verse koffiebonen. De cafetière is ook bekend onder vele andere noemers, waaronder: french press, press pot, coffee press, coffee plunger. Op de mok staat geschreven "Good Morning".
Goede morgen met koffie vind je in de categorieën Cafetière, Fotografie, Koffie, coffee plunger., coffee press en press pot.
Ton de Koning profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton de Koning

1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.

Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.

Hier vind je fotomappen met foto's uit zijn uitgebreide archief. Veel foto's van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.

Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken van Ton de Koning


Waarom je kiest voor Goede morgen met koffie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Goede morgen met koffie van Ton de Koning

Koop de foto Goede morgen met koffie van Ton de Koning op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 646 983

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-117,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.