Golfbreker bij Schoorl

van Fotografie Egmond

- Werkcode: 153 514

Fotografie Egmond over Golfbreker bij Schoorl

Een golfbreker op het strand van Schoorl (NH). Dit gebied is niet met de auto te bereiken en biedt nog complete rust.
Golfbreker bij Schoorl vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Golfbreker, Kust, Lucht, Nederland, Noord-Holland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Palen (heraldiek), Papier, Reflectie (straling), Schoorl, Schoorl aan Zee, Stilleven, Stranden, Vloed, Vloedlijn (bouwkunde), Water, Zomer en Zonsondergang.
Fotografie Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Kim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken van Fotografie Egmond


Waarom je kiest voor Golfbreker bij Schoorl als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golfbreker bij Schoorl van Fotografie Egmond

Koop de foto Golfbreker bij Schoorl van Fotografie Egmond op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153 514
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden