Graffiti muur, Shoreditch, Londen

van Roger VDB

- Werkcode: 373 735

Roger VDB over Graffiti muur, Shoreditch, Londen

Deze foto heb ik gemaakt in een zijstraatje in de rauwe wijk Shoreditch, het Berlijn van Londen. De muur zelf is een compleet kunstwerk. Er is zo ontzettend veel te zien (politiek, cultureel, zelfs erotisch) en het detail van de foto is heel groot: Zelfs in de ogen van het beest in het midden zijn portretten te zien!
Deze foto met knallende kleuren leent zich dan ook uitstekend voor groot formaat werken: Hoe groter het werk, hoe meer je ontdekt en ziet!
Graffiti muur, Shoreditch, Londen vind je in de categorieën Abstract, Berlijn, Collage, Engeland, Fotografie, Graffiti, Londen, Popart, Punk (cultuur), Steden, Steeg, Straatfotografie en Urban / Street.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor Graffiti muur, Shoreditch, Londen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Graffiti muur, Shoreditch, Londen van Roger VDB

Koop de collage Graffiti muur, Shoreditch, Londen van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 373 735
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden