Grand Hotel Regnier

Grand Hotel Regnier van Etienne Hessels

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Grand Hotel Regnier van Etienne Hessels thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 179306

Grand Hotel Regnier van Etienne Hessels

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Grand Hotel Regnier van Etienne Hessels

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Le Grand Hotel Regnier is een hotel-restaurant gebouwd in 1904. Het is destijds gebouwd om meer toeristen naar deze plek te krijgen, en dat lukte eigenlijk prima. Toch is het hotel er niet meer, en staat het er inmiddels al 10 jaar leeg en verlaten bij.

Over Etienne Hessels

Etienne Hessels profielfotoMijn naam is Etienne Hessels en zo ben ik voor mijn fotografie gekomen tot de naam Fotografie Etienne Hessels.Ik ben begonnen met fotograferen in mijn jeugd met een klein digitaal fototoestel, wat ik van mijn ouders had gekregen , ik vond fotograferen zo leuk dat ik steeds meer mijzelf ging ontwikkelen door steeds meer nieuwe technieken mezelf aan te leren In 2011 heb ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera, een Sony A580. Van toen af aan ben ik besmet met het Sony virus, en dat zal waarschijnlijk ook niet meer weggaan... In 2013 kreeg ik mijn eerste echte opdracht waarvoor ik ook betaald kreeg, en van toen af aan wist ik het zeker ik moet hier wat mee gaan doen, werd regelmatig gevraagd om bij evenementen foto?s te maken wat ik al zo?n 5 jaar doet ,Er kwamen ook steeds meer andere opdrachten bij zoals het maken van Portret foto?s, en zo werd fotografie wat een hobby voor me was ook langzaamaan mijn tweede beroep.

Alle werken