Grand Prismatic Spring in Yellowstone

Grand Prismatic Spring in Yellowstone van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 172292

Grand Prismatic Spring in Yellowstone van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!
Grand Prismatic Spring in Yellowstone van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Yellowstone is een van de mooiste en kleurrijkste nationale parken van de Verenigde Staten. Je vind hier o.a geisers, kleurrijke heetwaterbronnen en modderpotten. Naast deze geothermische verschijnselen leven er veel wilde dieren zoals beren, bizons, elanden en herten. Om het park goed te kunnen ontdekken heb je minimaal een paar dagen nodig. Het park is opgedeeld in diverse geiserbassins en per gebied is zeer uitgebreide informatie beschikbaar over de wandelingen en de bezienswaardigheden in dit gebied. Zomers kan het erg druk zijn maar als je je bezoek plant in de vroege ochtend of de late namiddag ontloop je de grote mensenmassa. Op deze foto zie je de Grand Prismatic spring, een van de grootste en bekendste heetwaterbronnen van het park. Je vindt deze bron in het midway geyser basin in het zuiden van het park.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken