Grand Prix

Grand Prix van Frans Mandigers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grand Prix

van Frans Mandigers

Grand Prix van Frans Mandigers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 319697
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Frans Mandigers

Frans Mandigers profielfotoAl sinds zijn kleutertijd is het tekenen en schilderen voor Frans een dagelijkse bezigheid. Er is sindsdien bijna geen dag voorbij gegaan zonder een potlood of penseel vastgehouden te hebben. Aan vaders kant zit het artistieke talent in het bloed van bijna alle nazaten van zijn helaas te jong overleden grootvader en naamgenoot Frans Mandigers die als kunstschilder gedeeltelijk de kost verdiende. Zijn Atheneum-opleiding vervolgt hij in 1977 succesvol met de lerarenopleiding Tekenen-Handvaardigheid aan het Moller-Instituut te Tilburg. Zijn studie leidt hem echter niet naar het onderwijs, hij zoekt de commerciële kant op en begint in 1984 als illustrator bij een reclamebureau. Daar leggen concentratie, snelheid, alle mogelijke grafische technieken en stijlen de basis voor zijn verdere werk. In 1986 neemt hij de stap naar zelfstandig illustrator. Hij werkt 15 jaar samen met enkele van de beste vormgevers en illustratoren uit het zuiden des lands. Commercieel werk wordt bewust afgewisseld met gezamenlijk modeltekenen en vrij werk. In die jaren maakt Frans in opdracht vele portretten en schilderijen, van realistisch tot abstract. In 2000 gaat zich thuis, in zijn atelier in Waalre, toeleggen op het maken van vrij werk. Zijn grote voorliefde voor de fifties en de jazzmuziek uiten zich in zijn Pop-art en Jazz schilderijen. Met zijn Pop-art werk haalt hij de preutsheid uit de fifties. Zijn jarenlange ervaring met stijlen, technieken en kleurgebruik wendt hij hierbij ten volle aan.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Thomas
5 / 5

Snel, vriendelijk en klantgericht
Het uitzoeken van de juiste maat is altijd lastig, maar dankzij de duidelijke uitleg van werk aan de muur was dit relatief makkelijk. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en kon een wijziging in leverdatum zonder problemen doorgeven. Ook de bezorger was vriendelijk en behulpzaam. In het geheel een hele plezierige en efficiënte ervaring. En hij hangt ook nog eens mooi!


Klantfoto's: Grand Prix van Frans Mandigers

Klantfoto: Grand Prix van Frans Mandigers, op canvas