Groen en blauw

van Andy Luberti

- Werkcode: 949 333

Andy Luberti over Groen en blauw

Na een grijze dag op Texel, kwam er ineens wat licht door de bewolking. Toen meteen de auto ingesprongen om naar de dijk te gaan waar deze stenen lagen die volledig groen waren geworden. Een mooi contrast geworden.
Groen en blauw vind je in de categorieën Contrast, Dijken, Fotografie, Nederland, Oceanen en zeeën, Texel, Waddeneilanden en waddenzee en Zonsondergang.
Andy Luberti profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Andy Luberti

De landschap- en natuurfotografie in Europa houdt Andy Luberti al enige tijd in haar greep, reden waarom diverse plekken bedekt in de vroeg uurtjes om de prachtige natuur te ontdekken. Maar ook dichtbij huis, in Hilversum, kan hij enorm genieten van dee natuur om de hoek. Elk seizoen biedt fantastische kansen op de meest uiteenlopende kleuren en de uitdaging is dan ook voor Andy Luberti is om de grote verscheidenheid van de natuur te vangen in precies de juiste balans. Door Andy’s keuze voor niet gangbare maatstaven in de fotografie, maar het op afwijkende manieren in beeld brengen, onderscheidt zijn werk zich van dat gemaakt door andere fotografen. De mooiste lichtomstandigheden geven de beste resultaten en dat betekent vaak voor zonsopgang al op pad, maar ook tot zonsondergang de natuur in. Die gedrevenheid levert niet alleen fantastische beelden op, maar ook de gelegenheid om te genieten van natuur en de dieren. Meer beelden van Andy zijn online te vinden via https://www.andylubertnaturephotography.nl.

Alle werken van Andy Luberti


Waarom je kiest voor Groen en blauw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groen en blauw van Andy Luberti

Koop de foto Groen en blauw van Andy Luberti op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 949 333
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.