Haarlem Centrum | Stadskaart ZwartWit

Haarlem Centrum | Stadskaart ZwartWit van Wereldkaarten.Shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Haarlem Centrum | Stadskaart ZwartWit van Wereldkaarten.Shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 627930
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Deze digitale met de hand geïllustreerde stadsplattegrond van het Centrum van Haarlem is vormgegeven in een moderne en minimalistische stijl.
Een mooie wanddecoratie of uniek cadeau voor de liefhebbers van deze Historische hoofdstad van Noord-Holland.

Let op! Prints waarbij de korte zijde kleiner is dan 40cm raad ik af, omdat de kleinere straten in de plattegrond dan minder goed zichtbaar zijn en daardoor niet goed tot hun recht komen.

Deze stadskaart toont o.a. de volgende Haarlemse wijken en omliggende dorpen:
Waarderpolder, Patrimoniumbuurt, Frans Halsbuurt, Stationsbuurt, Kleverpark, Transvaalbuurt, Zijlwegkwartier, Oud Amsterdamsebuurt, Haarlem Oost, Slachthuisbuurt, Rozenprieel, Den Hout, Europawijk, Leidsevaartbuurt, Koninginnebuurt, Houtvaartkwartier, Ramplaankwartier, Duinwijk, Nationaal Park Zuid-Kennmerland, Bomenbuurt, Overdelft, Bloemendaal, Sinnevelt, Indische Buurt Noord en Zuid, Ter Kleef en Te Zaanen en Haarlemmerhoutkwartier.

Deze stadskaart is een illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Wereldkaarten.Shop profielfotoArtistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten.Shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het tekenen van Artistieke Cartografie, dat uitgroeide tot enkele collecties, bestaande uit Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt Ricardo ook collages, zoals zijn bijzondere 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze bijzondere wereldkaart bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

Zijn originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd. Bestellingen van grote (wand vullende) Artprints zijn daarom ook mogelijk. Benieuwd naar een interieurfoto van een wand vullende wereldkaart als naadloos behang? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman met enkele voorbeeld foto's op de Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Wereldkaarten.Shop is een activiteit van Ricardo Bouman uit

Alle werken