Hakken I

van David Cañizares Sánchez

- Werkcode: 271 392

David Cañizares Sánchez over Hakken I

Hakken als symbool voor de vrouw en haar kracht, sensualiteit en mysterie. Mode serie gemaakt in zwart en wit in de straten van Amsterdam.
Hakken I vind je in de categorieën Auto's, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Hakken, Kunst, Mensen, Mode, Straat (verharde weg), Straatfotografie, Vrouw en Zwart-wit.
David Cañizares Sánchez profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door David Cañizares Sánchez

In Parijs geboren, Granada en Amsterdam als woonplaatsen en sinds kort in een klein dorpje in de bergen van "Las Alpujarras". Ik fotografeer graag. Zonder etiketten en met alle vrijheid en ruimte. Ik gebruik fotografie, net als andere onderdelen van mijn leven, als een medium om te communiceren en te groeien in het leven.

Alle werken van David Cañizares Sánchez


Waarom je kiest voor Hakken I als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hakken I van David Cañizares Sánchez

Koop dit digital art werk Hakken I van David Cañizares Sánchez als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 271 392
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden