Handelskade in Willemstad Panorama #1

van Edwin Mooijaart

- Werkcode: 265 572

Edwin Mooijaart over Handelskade in Willemstad Panorama #1

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, en de voormalige hoofdstad van de Nederlandse Antillen. De stad telt ongeveer 140.000 inwoners en daarmee is het de grootste stad van de Kleine Antillen. Wegens de "Hollandse" architectuur wordt Willemstad soms wel het "Amsterdam van het westelijk halfrond" genoemd. De architectuur van veel kenmerkende bouwwerken in Willemstad is echter van Portugese oorsprong, en in mindere mate van Nederlandse oorsprong.
Handelskade in Willemstad Panorama #1 vind je in de categorieën Caraïben, Curaçao kunst, Fotografie, Kleuren, Long exposure photography, Modern, Nederland, Panoramafotografie, Skyline, Vakantie, Willemstad en handelskade.
Edwin Mooijaart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Edwin Mooijaart

Het liefste fotografeer ik landschappen, bossen en steden en dit het liefst zodra de omstandigheden bijzonder genoeg zijn om er op uit te gaan. Dus een mooie zonsopkomst, zonsondergang of met mist. Midden op de dag met een strak blauwe lucht is voor landschapsfotografie te saai en mist het 'magic' gevoel waar ik naar op zoek ben.

Veel plezier met het bekijken van de foto's. Voor eventuele vragen ben ik via e-mail te bereiken: edwin@mooijaart.com

Alle werken van Edwin Mooijaart


Waarom je kiest voor Handelskade in Willemstad Panorama #1 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Handelskade in Willemstad Panorama #1 van Edwin Mooijaart

Koop de foto Handelskade in Willemstad Panorama #1 van Edwin Mooijaart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265 572
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
174,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden