Haus der Kulturen der Welt

van Jeroen de Jongh

- Werkcode: 132458

Jeroen de Jongh over Haus der Kulturen der Welt

Het Haus der Kulturen der Welt in Berlijn is Duitslands nationale expositiecentrum voor moderne niet-Europese kunst. In de expositieruimte worden kunsttentoonstellingen, concerten, dans- en theatervoorstellingen en lezingen gehouden over niet-Europese kunst. Het is een van de weinige instituten dat, door zijn nationale en internationale aanzien en door de hoge kwaliteit van de exposities en voorstellingen, gefinancierd wordt door de federale overheid als een zogenaamd "lichtbaken van cultuur". Het gebouw is gelegen in het Großer Tiergarten-park direct naast het Carillon en de Bondskanselarij. De originele naam van het gebouw was de "Kongresshalle". Het was van oorsprong een congreshal, die geschonken was door de Verenigde Staten. Het gebouw werd ontworpen in 1957 door Hugh Stubbins Jr. (een leerling van Walter Gropius) als onderdeel van de Interbau-expositie. John F. Kennedy sprak hier gedurende zijn bezoek aan West-Berlijn in 1963.
Haus der Kulturen der Welt vind je in de categorieën Avond, Berlijn, Duitsland, Fotografie, Haus der Kulturen der Welt, Hemelgewelf, Lucht, Meren, Museum, Ovaal, Papier, Reflectie, Reflectie (straling), Ruimtevaartuig, Urban / Street, Water, Wolken, educatief, leerzaam, meer en ruimteschip.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Haus der Kulturen der Welt op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haus der Kulturen der Welt van Jeroen de Jongh

Koop de foto Haus der Kulturen der Welt van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132458
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.